• Економичен Хостинг

  Нашата цел е да понудиме доста квалитетна услуга за пониска цена на пазарот.

  Брзина
  Сигурен ДатаЦентар

  24/7 Менаџирање
  Брза Инсталација

  Image
 • Можни Опции

  • Располагаме со сопствен Game Panel.
  • Панелот има целосна контрола врз вашите сервери.
  • Користиме најдобар панел за Веб Хостинг тоа е cPanel.
  • Бесплатно менаџирање на домени.

  Model 1
 • Модерен ДатаЦентар

  • Франкфурт - Германија
  Model 1
 • Сигурна Инсталација

  За кратко време инсталираме целосен сервер и вршиме тестирање на истиот. Без никакви грешки.

  Цените се во денари

  Model 1
 • 24/7 Поддршка

  Поддршка на највисоко ниво со големи стандарди. Брз одговор и брзо решение за вашиот проблем/прашање.

  Е-маил поддршка
  GamePanel Тикети

  Посебна
  Тикет Поддршка

  Позз..Тука сум за вас!

  Се што ви е потребно прашајте ме
  Model 1
Transparent Bg

ЦЕНИ

 • 850ден .com
 • 550ден .info
 • 800ден .net
 • 750ден .org

Брзина на Серверот

Серверот е лоциран во еден од најголемите и најбезбедните дата центри во Европа тоа е Нирнберг, Германија. Располага со голема брзина од 1000mbps(up/dw) и 64GB RAM DDR3-ECC со процесор Xeon 3.40Ghz. Стабилноста е на големо ниво, серверот врши наградба на секој 3месеца за да биде побезбеден и побрз.

Icon

Домени

Ние не нудиме бесплатна услуга за хостирање на домени. Доколку сте заинтересиране да земете домен од нас во кој добивате бесплатно менаџирање од наша страна. Нарачкајте онлајн
Icon

Брза Инсталација

За секоја услуга вршиме брза инсталација, како што сегде е вообичаено 24часа, кај нас е скратено, после уплатата вие треба да отворите тикет откако ќе го отворите членовите на тимот за поддршка добиваат SMS порака и брзо реагираат на вашиот тикет за инсталирање на вашиот сервер.
Icon

Без Додатни Трошкови

Кога изнајмувате услуга од нас, тие цени што се приложени на панелот за нарачки тие се истите, нема никакви додатни трошкови кои требате отпосле накнадно да ги наплатите.
Icon

Неограничен Простор

Game Серверите имаат неограничен простор, што значи вие можете да искористите многу голем простор, онолку колку вас ви е потребно за вашиот сервер да биде таков каков што го посакувате.
Icon

Бесплатна Датабаза

Со секој купен Game сервер без разлика дали е тоа CS 1.6 или SA-MP вие имате право од нас да побарате да ви инсталираме датабаза и да ви доставиме пристап на истата на која вие ке користите нешто што вас ви е потребно за вашиот Game сервер.
Icon

Дневна Прегледност

Нашиот тим врши секојдневна прегледност на серверот со цел да не се дозволи никаква злоупотреба на нашата заштита која ја нудиме за нашите клиенти.
Icon

Анализа

Вршиме анализа на сите клиенти и на серверот колку и како се задоволни нашите клиенти и колку е безбеден нашиот сервер од било какви напади или упади кои се трудат да наметнат штета.
Icon

Веб Менаџирање

Ние не нудиме Веб Менаџирање тоа се однесува на одржување на вашата веб страница, таа услуга не е дел од нас затоа што моментално немаме стручен кадар кој би одржувал веб страници и би се грижел за истите за одредена цена. Можеби во иднина да воведеме оваква опција доколку има повеке заинтересираност

Наши Клиенти

Quote icon
Како дел од овој хостинг повеке од 3 години, сум задоволен од нивната услуга, и ги препорачувам како најдобар хостинг за CS 1.6 и останати услуги.
Avatar
Quote icon
Да се биде дел од Делта Хостинг е поим! Затоа што нашиот сервер моментално е еден од најдобрите во светот нашата заедница New Generation Gaming е премногу задоволна од услугите кои ги нуди Делта Хостинг!
Avatar
Quote icon
Размислував долго време за Хостинг, уште првиот ден кога ги сретнав Делта Хостинг си реков да ја пробам нивната услуга денеска постигнав висок стандард на мојата веб страна.
Avatar
Quote icon
Туристичка Агенција воедно и агенција за вработување во странства. КараџаТурс Битола - www.karadzatours.com
Avatar
Quote icon
Barcelona Gaming | Делта Хостинг
Avatar
Times icon